Diddy julkaisi ihastuttavan videon taaperostaan: ”Älä syö ruokaa maasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sean ’Diddy’ Combsilla on seitsemän lasta, joista nuorin on juuri vuoden täyttänyt tytär Love, jonka mies on saanut edellisen puolisonsa Dana Tranin kanssa. Diddy ja Dana eivät ole yhdessä, mutta mies viettää kuitenkin hyvin paljon pienen tyttärensä kanssa aikaa.

Diddy julkaisi nyt hänen Instagram-kanavalleen taaperosta huvittavan videon, johon moni vanhempi on voinut samaistua. Videolla nähdään miten hetki sitten kävelemään oppinut Love tallustelee eteen päin ja syö hedelmää. Tyttö kaatuu ja pudottaa hedelmän jalkakäytävälle, mutta alkaa raapimaan sitä irti maasta ja laittaa takaisin suuhunsa.

Videon taustalla voidaan kuulla miten isä yrittää kieltää tytärtään syömästä maasta. Lapsi jatkaa välipalansa mutustelua kuitenkin kielloista huolimatta ja hyvällä ruokahalulla. Muut vanhemmat ovat olleet kommenttikentässä hyvin ymmärtäväisiä ja muistuttanut miestä säännöstä, jossa maahan pudonneen ruoan voi syödä vielä viiden sekunnin sisällä. Monien mielestä maasta syöminen parantaa myös lapsen vastustuskykyä.