Hilaria Baldwin julkaisi kuvat seitsemästä lapsestaan – näin iloisesti aloittavat lukuvuoden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Alec Baldwinin ja fitness-ekspertti Hilaria Baldwin saivat viime vuonna seitsemännen yhteisen lapsensa. Tyttövauva sai nimekseen Ilaria Catalina Irena Baldwin. Heillä on nyt kolme tyttöä ja neljä poikaa, ja kaikki lapset ovat syntyneet 11 vuoden sisällä.

Baldwinien katon alla riittää tohinaa, mutta nyt kesäloman päätyttyä talo hiljenee huomattavasti uuden lukuvuoden alkaessa. Hilaria Baldwin julkaisi nyt ihastuttavan videon, jossa nähdään jokaisesta lapsesta otetut valokuvat ennen ensimmäistä koulu- tai päiväkotipäivää.

Hilaria Baldwinin ja Alec Baldwinin lapsista kolme on alakoulussa ja kolme lasta ovat vielä esikoulussa ja päiväkodissa. Syyskuun lopulla yhden vuoden täyttävä Ilaria viettää päivänsä vielä kotona äidin kanssa ja Hilarian mukaan on se, joka talossa määrää.