Wild ’N Out -sarjan tähti menehtyi kauneusleikkaukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:llä esitetyn muusikko ja koomikko Nick Cannonin isännöimän Wild N’ Out -sarjan jäsen Jacky Oh menehtyi yllättäen viime kesäkuussa. Hänet löydettiin tajuttomana Miamista Hiltonin hotellihuoneesta, eikä paikalle saapunut pelastushenkilökunta saanut 32-vuotiasta enää herätettyä. Nainen oli käynyt kauneusleikkauksessa hieman ennen kuolemaansa.

TMZ ja Page Six ovat saaneet sittemmin käsiinsä tähden ruumiinavauspöytäkirjan, jossa hänen kuolinsyynä mainitaan kosmeettisen leikkauksen aiheuttama komplikaatio. Kuolintapa oli luokiteltu onnettomuudeksi.

Jack Oh, eli Jacklyn Smith, oli käynyt pakaran täyteaineiden lisäystoimenpiteessä 30. toukokuuta. Operaation aikana ei ilmennyt komplikaatioita. Hänelle määrättiin toimenpiteen jälkeen lääkkeitä, kuten Ciprofloxacin antibioottia, Oxycodone-kipulääkettä ja Ondansetron-pahoinvointilääkettä. Kaunotar sai hirveän päänsäryn ja sairaanhoitaja kehotti häntä ottamaan ibuprofeenia ja lopettamaan Ondansetronin käytön.

Nainen tunsi ensin päässään polttavaa tunnetta ja lopulta hän menetti puhekyvyn. Hänen tätinsä soitti hätänumeroon, mutta realitytähti ei reagoinut ensihoitajien saapuessa ja hänet julistettiin kuolleeksi sairaalassa. Hänellä on kolme lasta DC Young Flyn kanssa.