SuomiLOVE on nyt LOVE – uudet jaksot helmikuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu SuomiLOVE-ohjelma on muutosten keskellä. Taannoin uutisoitiin, että ohjelma siirtyy Yleltä MTV3-kanavalle. Samalla nimen paljastettiin lyhenevän pelkkään LOVE-muotoon. LOVE-ohjelmassa nähdään tulevalla kaudella myös uudet juontajat, kun uusina juontajina toimivat Susani Mahadura ja Ernest Lawson. Uusi tuotantokausi nähdään televisiossa helmikuussa 2024.

– Mukana on ihania ihmisiä, hienoja tarinoita ja eturivin artisteja! Eivätkä yllätettävät osaa aavistaakaan mitä kaikkea heitä varten on suunniteltu, Lawson paljastaa tiedotteessa.

– LOVEssa mukanaolo on unelmien täyttymys. LOVE on rakkauden ja toivon täyteinen ohjelma ja sellaista juuri nyt tarvitaan. On kunniatehtävä päästä tekemään tätä ohjelmaa, ja vieläpä Ernestin kanssa, hehkuttaa Mahadura.

Suositussa musiikkiohjelmassa tutustutaan tavallisten suomalaisten rakkaus- ja ystävyystarinoihin, joihin liittyvät suomalaiset kappaleet. SuomiLOVEn vuonna 2022 esitetyllä kahdeksannella kaudella juontajina toimivat Mikko Kuustonen ja Jannika B.