Synnytys uudenvuodenaattona – kaksoset saapuivat maailmaan eri vuosina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on hämmästelty kaksosia, joiden syntymäpäivät osuivat eri vuosille. New Jerseyn osavaltiossa asuvan Eve Humphreyn synnytys alkoi uudenvuodenaattona, ja pienokaiset saapuivat maailmaan eri vuorokausina.

Eve oli ehtinyt vierailemaan sairaalassa jo 30. joulukuuta, mutta tuolloin synnytyksen alkaminen osoittautui vielä vääräksi hälytykseksi. Lapsivedenmeno tapahtui kuitenkin jo seuraavana päivänä, ja edessä oli uusi reissu sairaalaan. Kaksosista ensimmäinen, Ezra, syntyi kello 23.48, ja jälkimmänen, Ezekiel, kello 00.28 paikallista aikaa.

Tapauksesta tekee vielä harvinaisemman se, että Ezralla on sama syntymäpäivä kuin hänen isällään Billy Humphreylla. Billyn syntymäpäivä on nimittäin 31. joulukuuta.

– Olen varma, että lapset tulevat muuttamaan maailmaa. He eivät edes voineet jakaa samaa syntymäpäivää. He molemmat tarvitsevat oman valokeilansa, Billy kommentoi ABC7-uutissivustolle.