Kim Kardashianin suosittu mobiilipeli lopetetaan

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kim Kardashian sai vuonna 2014 ikioman mobiilipelin. Kim Kardashian: Hollywood nousi nopeasti valtavaksi maailmanlaajuiseksi menestykseksi. Se tuotti Variety-lehden mukaan ensimmäisten kahden vuoden aikana yli 157 miljoonaa dollaria.

Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeli on kuitenkin tulossa tiensä päähän. Valmistaja Glu Mobilen mukaan peli ei ole enää ladattavissa App Storesta tai Google Playsta. Pelin laitteelleen jo ladanneet voivat kuitenkin pelata sitä 8. huhtikuuta 2024 saakka.

– Olen koko sydämestäni kiitollinen kaikille, jotka ovat rakastaneet ja pelanneet Kim Kardashian: Hollywoodia viimeisten 10 vuoden aikana. Tämä matka on ollut minulle merkityksellinen, mutta nyt on aika kohdistaa kaikki se energia muihin intohimon kohteisiin, Kardashian kertoi tiedotteessa People-lehdelle.

Kim Kardashian: Hollywood -pelissä tehtävänä oli nousta kuuluisuuteen Hollywoodin E-listalta A-listalle. Tämä onnistui näyttäytymällä tapahtumissa ja klubeilla, tekemällä töitä mallina ja deittailemalla. Peli oli ilmainen, mutta mukana oli etenemistä helpottavia maksullisia ominaisuuksia.