MTV-teiniäidin ex tilittää: ”Yrittää vain rahastaa lapsilla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom 2 -sarjassa esiintyvä Kailyn Lowry on nyt seitsemän lapsen äiti. Hän myösi hiljattain vasta synnyttäneensä viidennen poikansa vuoden 2022 marraskuussa. Äskettäin hän sai kaksi lasta lisää, kaksostytön ja -pojan. Hän kertoi raskaudesta vain päiviä ennen synnytystä.

Nyt Kailynin ex-mies ja kahden pienen pojan isä Chris Lopez on tehnyt valtavan ulostulos koskien lastensa äitiä. Miehen mukaan nainen ei anna hänen jutella poikiensa kanssa tarpeeksi. Lisäksi Lopez väittää, että Kailyn rahastaa lapsillaan, koska hän yritti salata raskauden ja myydä tiedon eniten tarjoavalle.

– Hänen on ansaittava mahdollisimman paljon rahaa tällä paskalla. Kuinka kauan aiot käyttää lapsiasi hyväkseen rahan takia?

Lowry synnytti tänä syksynä kaksoset poikaystävänsä Elijah Scottin kanssa. Sitä ennen hän sai poikavauvan, josta nainen ei hiiskunut sanaakaan kunnes poika oli vuoden ikäinen. Lopez lisäsi, että Kailyn Lowry valehtelee kaikille ja ihmiset hänen ympärillään sairastuvat mielenterveysongelmiin.

– Olet petturi!