Rage Against The Machinen rumpali torppasi haaveet uusista keikoista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raskasta rockia ja hiphopia musiikissaan yhdistelevä Rage Against The Machine teki paluun vuonna 2019. Yhtye kuitenkin joutui perumaan suunniteltuja esiintymisiä ja kiertueitaan koronapandemian ja muiden syiden vuoksi. Nyt faneille on jälleen tarjottu huonoja uutisia.

Rage Against The Machinen rumpali Brad Wilk paljasti Instagramissa yhtyeen hajonneen kolmatta kertaa. Hänen mukaansa yhtyettä on siis turha odottaa enää keikkalavoille.

– Tiedän monien odottavan peruuntuneita RATM-keikkoja korvaavia kiertuejulkistuksia. En kuitenkaan halua antaa enää kellekään enkä itselleni turhia toiveita, Wilk kirjoitti.

– Haluan teidän tietävän, ettei Rage Against The Machine enää tee kiertueita tai keikkoja. Olen pahoillani kaikille, jotka toivoivat niin tapahtuvan. Itsekin toivoin niin, rumpali jatkoi.

Vuonna 1991 perustetusta Rage Against The Machine -yhtyeestä tuli nopeasti yksi aikansa vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä. Bändi kuitenkin lopetti toimintansa uransa aallonharjalla vuonna 2000. Yhtye on aika ajoin palannut keikkalavoille, mutta paluut ovat jääneet lopulta lyhytaikaisiksi.