Pamela Anderson löysi vainoajan sängystään – pukeutuneena Baywatchin uimapukuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallikaunotar ja näyttelijätär Pamela Anderson on paljastanut löytäneensä aikoinaan sängystään vainoajan, joka oli pukenut ylleen Baywatch-sarjasta tunnetun punaisen uima-asun. Stalkkeri olisi halunnut koskettaa Andersonia. Erikoinen tilanne tapahtui vuonna 2001.

Ranskalainen nainen, joka tunnettiin nimellä Christine Roth, oli silloin 27-vuotias Pamela Andersonin fani. Hän oli murtautunut Andersonin taloon ja kiipesi näyttelijän sänkyyn yllään kuuluisa, punainen esiintymisasu.

– En ole lesbo, mutta fantasioin sinusta, luki kirjeessä, jonka nainen ojensi Andersonille hänet nähdessään.

Roth karkotettiin takaisin Ranskaan. Sen jälkeen poliisi kysyi, halusiko Anderson uima-asunsa takaisin, vastasi Pamela nopeasti poliiseille, että fani voisi pitää sen. Ranskalainen nainen nukkui Pamela Andersonin sängyssä hänet löydettäessä. Nainen oli piilottanut omat vaatteensa sängyn alle, The Sun raportoi. Hän oli saapunut meren rannalla sijaitsevan talon takaovesta sisään ja satuttanut itsensä rikkoutuneeseen ikkunalasiin.

Netflixin dokumenttielokuvassa, Rakkaudella, Pamela eli Pamela, a Love Story, kerrotaan supertähden tarina. Intiimissä dokumenttielokuvassa Anderson puhuu avoimesti elämästään, urastaan ja niistä lukuisista kohuista, joiden keskiössä hän on ollut. Mukana on myös otteita tähden päiväkirjoista sekä aikaisemmin julkaisematonta arkistomateriaalia.