Paljastus: The Last of Us -kaudella kaksi keskeistä hahmoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n samannimiseen pelisarjaan perustuvan The Last of Us -sarjan toisen kauden tuotanto etenee. Nyt on selvinnyt, kuka näyttelee tulevalla kaudella keskeistä uutta hahmoa, joka aiheuttaa haasteita Bella Ramseyn ja Pedro Pascalin näyttelemille Ellielle ja Joelille.

Yhdysvaltalainen Kaitlyn Dever näyttelee tulevalla kaudella Abbya, kostoa tavoittelevaa taitavaa sotilasta. Abby toimi The Last of Us Part 2 -pelin päävihollisena, mutta toisinaan pelaaja heitettiin myös hänen saappaisiin. Hahmoa näyttelevä Dever tunnetaan muun muassa elokuvista Booksmart ja No One Will Save You sekä tv-sarjasta Dopesick.

– Olemme valinneet toisen tuotantokauden näyttelijöitä samalla tavalla kuin ensimmäisellä kaudella. Haemme maailmanluokan näyttelijöitä, jotka ilmentävät lähdemateriaalin hahmojen sielun, sarjan luojat Craig Mazin ja Neil Druckmann kuvailivat Variety-lehden mukaan.

The Last of Us -sarjan ensimmäinen kausi oli pelien tavoin yleisö- ja arvostelumenestys. Sarjan toisen kauden odotetaan ilmestyvän vuonna 2025.