Jason Momoa ja Lisa Bonet virallistivat avioeronsa – ilmoittivat erostaan jo kaksi vuotta sitten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Jason Momoa ja Lisa Bonet ilmoittivat vuonna 2002 suhteensa tulleen päätökseen. Pariskunta oli ennen eroilmoitustaan ollut yhdessä 16 vuoden ajan.Varsinaisen parisuhteen tavoin myös pariskunnan eroprosessi kesti pitkään.

Nyt Bonet ja Momoa ovat kuitenkin tehneet avioerostaan virallisen. Bonet toimitti avieropaperit Los Angelesin piirikunnan oikeutenen maanantaina. The Guardian -lehden mukaan avioero johtui sovittamattomista erimielisyyksistä. Pari on sopinut omaisuutensa jakamaisesta. Asiakirjojen mukaan Momoa ja Bonet ovat päättäneet 16-vuotiaan tyttärensä ja 15-vuotiaan poikansa yhteishuoltajuudesta.

Vuonna 2005 tavannut pari meni naimisiin vuonna 2017. 44-vuotias Momoa tunnetaan muun muassa Aquaman-elokuvista ja Game of Thrones -sarjasta. Hollywoodissa pitkän uran tehnyt 56-vuotias Bonet puolestaan tunnetaan esimerkiksi elokuvista Vation vihollinen ja High Fidelity – uskollinen äänentoisto.