IL: Kouluruoasta löytyi karu yllätys Imatralla – mato uunikalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kouluruoasta paljastui keskiviikkona 10. tammikuuta karu yllätys Imatralla. Oppilas löysi Mansikkalan koulukeskuksessa tarjoillusta juustoisesta uunikalasta madon. Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

– Oppilas löysi keskiviikkona ruoastaan madon tai madonnäköisen eliön. Kuvailisin sitä sellaiseksi, mitä käytetään mato-ongella, kommentoi Saimaan tukipalveluiden palvelujohtaja Elina Särmälä lehdelle.

Oppilas oli tuonut madon heti näytille koulun henkilökunnalle. Se toimitetaan tarjoillun alaskanseitin toimittaneelle Kesprolle analysoitavaksi. Tavoitteena on selvittää, missä vaiheessa mato päätyi ruokaan.

Oppilaalle ei koitunut löydöksestä terveysongelmia. Koulu ei toistaiseksi suunnittele alaskanseitin tarjoilun lopettamista aterioilla.