Taylor Swiftistä vitsailtiin gaalassa – tyly reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä, tuottajana ja hauskana koomikkona tunnettu Ricky Gervais juonsi useamman Golden Globes -gaalan. Mies otti riskejä rohkeilla vitseillään, joissa hän nauroi elokuvien ja näyttelijöiden kustannuksella. Kaikki vitsit eivät uponneet tähtiin, minkä vuoksi Gervaisin suoritus sai aina runsaasti kritiikkiä gaalan jälkeen.

Tänä vuonna juontajaksi valittiin toinen koomikko, Jo Koy. Tälläkään kertaa kaikki vitsit eivät kuitenkaan miellyttäneet yleisöä vaan Jo Koy on saanut paljon arvostelua ja negatiivista palautetta osakseen.

Kameroille tallentui muun muassa Taylor Swiftin reaktio kun Jo Koy vitsaili hänen kustannuksellaan. Jo Koy kertoi, että NFL:n ja Golden Globes -gaalan ero on se, että Taylor Swiftistä otetaan gaalassa paljon vähemmän kuvia kuin pelissä. Tämä vitsi ei näyttänyt miellyttävän Taylor Swiftiä eikä hänen parasta ystäväänsä Selena Gomezia.

@entertainmenttonight #TaylorSwift and #SelenaGomez weren’t laughing out loud after these jokes missed the mark at the #GoldenGlobes ♬ original sound – Entertainment Tonight