Mies murtautui autoliikkeeseen elokuvatyyliin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Länsi-Virginiassa on ihmetelty epätavallista rikosta. 35-vuotiaan miehen epäillään yrittäneen murtautua Fredericksburgissa sijaitsevaan autoliikkeeseen tavalla, jota verrattiin suosikkielokuvan juonenkäänteeseen.

Poliisipartio sai tehtävän Auto Chiefs -yritykseen liikkeen hälyttimen mentyä päälle. Poliisi löysi merkkejä murrosta ja miehen, joka väitti olleensa paikalla korjaamassa seinää. Tiloissa toimivien yritysten työntekijät eivät kuitenkaan tunnistaneet häntä.

New York Post -lehden mukaan poliisille selvisi, että mies oli yrittänyt murtautua liikkeeseen ensin sorkkaraudalla. Suunnitelman epäonnistutta mies oli löytänyt reitin rakennuksen seinän sisään. Hän tunneloi tiensä autoliikkeen tiloihin ja varasti myynnissä olleen auton avaimet, yrityksen lippiksen ja kynän.

Kiinniotettu mies kertoi poliisille aikoneensa viedä auton vain koeajolle. Häntä syytetään muun muassa murrosta ja törkeän varkauden yrityksestä. Poliisi vertasi tapausta Shawshank Redemption eli Rita Hayworth – avain pakoon -elokuvassa nähtyyn vankilapakoon.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.