Mobilepay uudistuu – päivitä sovellus heti

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maksusovellus Mobilepay uudistuu tiistaina 23. tammikuuta. Tuolloin sovelluksesta julkaistaan uusi versio, minkä seurauksena sen vanha versio lopettaa toimintansa. Mobilepayn tiedotteen mukaan palvelun turvallisuus parantuu uuden sovelluksen myötä.

Jokainen käyttäjä on sovelluksessa virallisella koko nimellään, eikä nimimerkkien tai keksittyjen nimien käyttö ole enää mahdollista. Myös sovelluksen yleisilme uudistuu. Puhelimen käyttöasetuksista riippuen uusi sovellus latautuu joko automaattisesti, tai se täytyy päivittää omatoimisesti sovelluskaupassa. Jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, saa käyttäjä ilmoituksen asiasta.

Käyttäjätili kortti- ja tilitietoineen siirtyy kuitenkin automaattisesti uuteen versioon. Uuteen sovellukseen ensimmäistä kertaa kirjautuessa tulee syöttää henkilökohtainen tunnusluku. Jos se on unohtunut, voi tunnistautumisen tehdä pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tiedotteessa suositellaan kirjautumaan palveluun kertaalleen sisään ennen sen käyttöä maksamiseen.