Spektiltä uusi kappale Memento mori – kertoo elämästä ja kuolemasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiräppäri Spekti julkaisee perjantaina 26. tammikuuta uuden singlensä nimeltä Memento mori. Spekti saapui sopivasti tipattoman tammikuun loppumetreille muistuttamaan, että kuolo korjaa lopulta sitkeimmänkin, mutta makaaberin muistutuksen kääntöpuolena kappale kannustaa ottamaan elämästä kaiken irti.

– Kappale kertoo elämästä ja kuolemasta. Kuolemaa on turha pelätä. Mehän ollaan oltu kuolleita miljoonia vuosia ennen syntymäämme, eikä se ainakaan mun muistikuvien mukaan ollut mitenkään vastenmielistä. Se, että juuri me ollaan elossa, on niin uskomattoman epätodennäköinen geenilottovoitto, että siitä pitää uskaltaa ottaa kaikki irti, toteaa Spekti.

Artistin tarkkanäköiselle sanailulle tuotantotukea antaa Käärijän Cha Cha Cha:nkin takaa löytyvä Kiro. Hän on myös tämän vuoden Emma gaalassa ehdolla vuoden tuottajaksi. Tänä vuonna Spektin suunnitelmissa on tehdä ja julkaista entistä enemmän musiikkia.