Drew Barrymore paljasti lastenkasvatusneuvon: ”Tämä muutti elämäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drew Barrymore tuli kymmeniä vuosia sitten tunnetuksi lapsinäyttelijänä, minkä jälkeen hänen uransa Hollywoodissa lähti kunnolla käyntiin. The Drew Barrymore Show -keskusteluohjelmaa juontava tähti erosi miehensä Will Kopelmanin kanssa vuonna 2016, minkä jälkeen hän on elänyt sinkkuna.

Drew Barrymorella on avioliitostaan kaksi tytärtä, 11-vuotias Olive ja yhdeksänvuotias Frankie. Nyt Barrymore paljasti hänen keskusteluohjelmassaan Aliza Pressmanin haastattelun aikana parhaan lastenkasvatukseen liittyvän neuvon, jonka hän on aikoinaan saanut kyseiseltä naiselta.

Drew Barrymore kertoi, että hänen tyttärensä raivostuessa tai loukkaantuessa, hän joko hyökkäsi vanhempaa päin tai juoksi ovet paukkuen huoneeseensa. Barrymore yritti aina parantaa lapsen oloa minkä vuoksi hän lähti aina tyttären perään ja yritti saada keskustelun aikaiseksi, mikä yleensä suututti lasta entisestään.

Barrymore sai People-sivuston mukaan myöhemmin neuvon, jonka mukaan lapsen tulee antaa olla rauhallisessa paikassa, jonne hän on itse hakeutunut. Lapselle tulee tehdä selväksi esimerkiksi oven takaa, että äiti on täällä ja odottaa kunnes lapsi itse on valmis tulemaan ulos.

Drew Barrymore koki, että antaessaan lapselle tilaa rauhoittua, lapsi hakeutui itse vanhemman luo tilanteen helpotettua. Aiemmin tilanne kesti kauemmin ja lapsi työnsi vanhempaa kaikin tavoin pois luotaan.