Gwyneth Paltrow’n lahjasuositus ystävänpäiväksi: 97 000 dollarin loma Alaskassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen näyttelijä ja nykyään lifestyle-guruna tunnettu Gwyneth Paltrow on tunnettu ökyhintaisista tuotteista Goop-verkkokaupassaan. Nyt hän on laatinut oppaan ystävänpäiväksi, ja juhla sisälsi aiemmin 97.000 dollaria maksavan loman Alaskassa. Loma on ilmeisesti nyt peruttu sivuston valikoimista.

Joka vuosi ilmestyvässä ystävänpäiväoppaassa oli suositus Denalin kansallispuistossa oleskelusta. Ideana on tarjota vaihtoehtoja täydelliseen helmikuun 14. päivän lahjaan. Goop-sivusto on kuitenkin surullisen kuuluisa siitä, että se käskee seuraajiaan ostamaan ylihintaisia tuotteita, kuten 15.000 dollaria maksaneen, kultaisen vibraattorin.

Alaskan loma sisälsi Daily Mailin mukaan kolmen yön yöpymisen ylellisessä Sheldon Chaletissa. Sitä kuvailtiin täydellisen romanttiseksi lahjaksi Nunatakilla Ruth Glacierilla, joka on yksi maailman upeimmista lomakohteista.

Vuoden 2024 Goop Ystävänpäivän lahjaoppaassa on myös 7.999 dollaria maksava kahden hengen infrapunasauna, lemmikin muotokuva 175 eurolla, sängyn jäähdytysjärjestelmä, jonka lähtöhinta on 2.095 dollaria ja yöpyminen Sterrekopje Healing Farmilla Etelä-Afrikassa noin 12.000 dollarilla per yö.