Jessica Biel neuvoo kiireisiä ihmisiä – syö aina suihkussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Biel on tunnettu muun muassa hänen rooleistaan televisiosarjassa Seitsemäs taivas, The A-Team sekä Silmänkääntäjä. Pari vuotta sitten nainen esitti pääosaa Candy-nimisessä minisarjassa. Nainen päivittää kuulumisiaan säännöllisesti myös omille Instagram ja TikTok -kanavilleen.

Näyttelemisen lisäksi Jessica Bielin pitää kiireisenä kaksi lasta, jotka hänellä on yhdessä hänen aviomiehensä Justin Timberlaken kanssa. Aikaa säästääkseen nainen on nyt kertonut syövänsä säännöllisesti suihkussa pesun aikana ja suosittelee tätä muillekin kiireisille ihmisille.

Monia on ihmetyttänyt tämä neuvo, minkä vuoksi 41-vuotias Jessica Biel on päättänyt uudella TikTok-videollaan kertoa miten syöminen suihkussa käytännössä onnistuu. Ensinnäkin suihkun seinässä tulee olla jokin taso, jonne pystyy laskea kahvin ja syötävän. Sitten kahvia vain siemaillaan ja ruokaa syödään suihkun aikana.

Jessica Biel neuvoo myös, että suu pitää yrittää suihkun alla pitää kiinni silloin kun pureskelee ruokaa. Syötävät asiat kannattaa myös laskea tasolla sellaiseen kohtaan, että niihin ei osu suihkun vesi.

@jessbiel Replying to @Ryan ♬ original sound – Jessica Biel