Jessica Biel oppi kantapään kautta – tärkeä vinkki lentomatkoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Biel on tunnettu muun muassa hänen rooleistaan televisiosarjassa Seitsemäs taivas, The A-Team sekä Silmänkääntäjä. Pari vuotta sitten nainen esitti pääosaa Candy-nimisessä minisarjassa. Nainen päivittää kuulumisiaan säännöllisesti myös omille Instagram ja TikTok -kanavilleen.

Nyt Jessica Biel on julkaissut TikTok-päivityksiä lentomatkalta, joka ei sujunut täysin mutkattomasti. Nainen kertoo ensimmäisellä videolla, että lentokone on kaarrellut ympyrää lentokentän päällä eikä pysty laskeutumaan kovan lumimyrskyn vuoksi. Bielillä ei ollut kuitenkaan mitään hätää, koska hän oli pakannut itselleen runsaasti naposteltavia.

Lopulta kone laskeutui toiselle kentälle tankkaamaan ennen kuin matka oikeaa määränpäätä kohti sai jälleen jatkua. 41-vuotias Jessica Biel sai huomata, että vain 20 minuutin lentomatkakin voi muuttua erilaisista syistä todella pitkäksi, joten siihen on syytä varautua.

Lyhyellä lennolla ei ilmeisesti ollut lämmintä ruokaa tarjolla, koska se oli suurin syy miksi Jessica Bielillä alkoi olla koneessa tukalat oltavat. ”Oli lentomatka kuinka lyhyt tahansa, pakatkaa aina mukaan oma lounas”, Biel kehottaa.

@jessbiel

Airplane Chronicles Part 1

♬ original sound – Jessica Biel

@jessbiel Airplane Chronicles Part 2 @Jessica Biel ♬ original sound – Jessica Biel