Panttilainaamo-ohjelman perhe kohtasi suuren surun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiokatsojille tutun Panttilainaamo-realitysarjan perhe on surun murtama. Yksi ohjelman tähdistä, perheenisä Rick Harrison on kertonut, että hänen 39-vuotias Adam-poikansa on kuollut fentanyylin yliannostukseen. Adam ei esiintynyt suositussa sarjassa veljensä Coreyn tavoin.

Panttilainaamo-sarjan tähtien edustaja kertoi TMZ:lle, että Adam kuoli jo aiemmin, kun perhe sai tietää asiasta. Las Vegasin poliisi tutkii kuolemaa, eikä sitä esimerkiksi vielä tiedetä, missa Adam oli menehtyessään. Hänellä oli kaksi poikaa kahdesta eri suhteesta.

Rickin isä, vuonna 2018 menehtynyt Richard Harrison aloitti pitkän uransa panttilainaamossa perustamalla alan yrityksen Las Vegasiin jo 1980-luvulla yhdessä poikansa kanssa. Myöhemmin televisiotuottajat ilmoittivat haluavansa tehdä yrityksen toiminnasta realitysarjan. Vuonna 2009 alkaneesta ohjelmasarjasta tuli nopeasti kansainvälinen hitti.