Amanda Seyfried on brändilähettilääksi – ei osaa lausua tuotteiden nimiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Amanda Seyfried on vaalea kaunotar, joka muistetaan hänen upeista roolisuorituksistaan muun muassa Mamma Mia! -musikaalissa ja Dear John -elokuvassa. Näyttelijänä Amanda Seyfried on tottunut siihen, että hänen ulkonäköään muutellaan rooleja varten. Nainen on silti pysytellyt klassisen kauniissa omassa tyylissään yksityiselämässään koko uransa ajan.

Nyt Amanda Seyfried on saanut kunnian olla yksi Lancôme-kosmetiikkamerkin brändilähettiläistä yhdessä. Muita Lancômen brändilähettiläitä ovat Joy Sunday ja Isabella Rosellini, joiden kanssa Seyfried esiintyy nyt huvittavalla TikTok-videolla.

Videolla naiset esittelevät Lancômen tuotteita, joiden nimien lausumisessa Amanda Seyfriedillä on ongelmia. ”En osaa ranskaa, minkä vuoksi minulla on hankaluuksia tuotteiden nimien kanssa”, Seyfried kertoo. Seyfried purskahtaa videon lopussa nauramaan itselleen, koska hän ei pysty sanomaan oikein eden ranskalaisen yrityksen nimeä.

@lancome.official Simply had to jump on this trend 💁‍♀️✨️ #ofcourse #ofcoursetrend #weretrend #ofcourseweare #Lancome #LancomeAmbassadors #IsabellaRossellini #AmandaSeyfried #JoySunday #Makeup #Relatable ♬ original sound – Lancôme