Dua Lipa antoi esimakua tulevasta singlestä – videolla kurkistetaan kuvaussession kulisseihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa yllätti viime vuoden lopulla faninsa julkaisemalla pitkästä aikaa uutta musiikkia. Naisen Houdini-single julkaistiin 9. marraskuuta ja nyt nainen on ilmoittanut jo uuden albuminsa seuraavasta singlelohkaisusta.

Dua Lipa julkaisi viime viikolla hänen Instagram-kanavallaan uuden Training Season -nimisen kappaleen levyn kannen. Kansikuvassa nainen roikkuu musta body ja sukkahousut yllään metallisessa tangossa. Nyt tähti on julkaissut kappaleesta myös pienen pätkän fanien kuultavaksi.

Julkaisemallaan videolla nähdään miten Dua Lipa poseeraa kameralle metallitangossa roikkuen. Video on kuvattu kansikuvan kuvaussession aikana ja taustalla kuullaan myös tulevan singlen kertosäettä. Dua Lipa on ilmoittanut aiemmin, että Training Season julkaistaan 15. helmikuuta.