Joan Collinsin viides avioliitto on kestänyt – tämän hän on muuttanut aiempiin verrattuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Dame Joan Collins on ollut naimisissa neljä kertaa. Viimeisin avioliitto Percy Gibsonin kanssa on kestänyt lähes 22 vuotta. Nyt 90-vuotias nainen uskoo tietävänsä syyn siihen, miksi viimeisin avioliitto on ollut onnellinen.

Joan Collins on ollut naimisissa 59-vuotiaan tuottajan, Percy Gibsonin kanssa vuodesta 2002. Näyttelijättären mukaan liitto on kestänyt, koska he tunsivat toisensa ennen vihkivalojen vannomista. Dynasty-sarjan tähti myöntää myös olevansa onnekas eläessään yhä. Hän arvostaa pieniä tekoja, joita Percy tekee hänelle päivittäin.

– Rakastamme toisiamme erittäin syvästi. Rakastamme toisiamme ja jumaloitamme toisiamme ihmisinä, emme vain aviomiehinä ja vaimoina tai rakastajina. Pidämme toisistamme. Opimme tuntemaan toisemme erittäin hyvin ennen kuin aloimme suhteen. Se oli jotain, jota en ollut tehnyt kenenkään muun neljän aviomieheni kanssa, Collins kertoi E! Newsille.

– Olen todella onnekas, että olen elossa. Tiedän, että mieheni tuo minulle herkullisen kahvin, kuten hän aina tekee joka aamu. Ja jos hän menee treeneihin, hän jättää minulle pienen lapun.

Hän oli alun perin naimisissa Maxwell Reedin kanssa vuosina 1952-1956, Anthony Newleyn kanssa vuodesta 1963 aina 1970-luvun alkuun asti, sitten Ron Klassin kanssa 1980-luvun alkuun asti. Hän solmi avioliiton Pete Holmin vuonna 1985, mutta erosi hänestä vain kaksi vuotta myöhemmin.