Madonnan tytär poseeraa rohkeasti sukkanauhoissa ja korsetissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lourdes Leon on poptähti Madonnan ja kuubalaisnäyttelijä Carlos Leonin 27-vuotias tytär. Lourdes Leon on alkanut tekemään töitä mallina nimellä Lola Leon. Nainen on esiintynyt jo muun muassa Juicy Couturen mallina näyttävässä alusvaatekampanjassa. Nyt nainen on aloittanut myös oman uransa artistina.

Lourdes Leon nähdään nyt Perfect-lehden ottamissa kuvissa kun nainen pääsi poseeraamaan sekä lehden kanteen että sen sisäsivuille. Kuvissa naisen yllä nähdään mustat sukkanauhat ja tiukka korsetti. Kansikuvassa Leon on ottanut aistikkaan poseerausasennon, jossa hän taivuttaa päätään taakse ja antaa pitkien mustien hiuksiensa lähes hipoa maata.

Lourdes Leon on kertonut tänä vuonna keskittyvänsä pelkästään musiikin tekemiseen ja oman uransa edistämiseen artistina. Viime vuoden lopulla hän julkaisi Spelling-nimisen kappaleen ja musiikkivideon käyttäen artistinimeään Lolahol. Tummasävytteinen ja synkähkö musiikkivideo on visuaalisuudeltaan monille tutun näköinen koska nainen käytti inspiraation lähteenään omaa äitiään Madonnaa.