MP-messut: Lakko ei vaikuta messuihin – omat bussit kuljettavat messuvieraita koko päivän

Matkailu · Terhi Piiroinen

Julkinen liikenne pysähtyy myös Helsingissä loppuviikosta. Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla on varauduttu tilanteeseen omilla MP 24 -busseilla. Kyytiin pääsee messujen pääsylippua näyttämällä.

– MP 24 Moottoripyörämessujen avajaispäivälle perjantaille 2. hlmikuuta on järjestetty MP-messujen toimesta veloituksettomia bussikyytejä Helsingin keskustasta, Itä-Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta. MP-messubussin kyytiin pääsee näyttämällä ennakkoon ostettua messulippua, organisaatiosta kerrotaan.

Lisäksi messujen läheisyyteen on järjestetty lisää pysäköintipaikkoja. MP-messubussin reitit, pysäkit ja aikataulut voi tarkastaa täältä. Lakko ei vaikuta enää lauantain tai sunnuntain julkiseen liikenteeseen.