Ryppyjä rakkaudessa? Countrytähti poisti kaiken Kyle Richardsista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Countrylaulaja Morgan Wade on viettänyt tiiviisti aikaansa asumuserossa olevan Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelman tähden Kyle Richardsin kanssa. Fanien epäilykset heräsivät, kun Richards ja Wade nähtiin yhdessä 11. tammikuuta viimeksi heidän käydessään ostoksilla Tiffany & Co:n koruliikkeessä Beverly Hillsissä Kaliforniassa. Nyt Wade on poistanut kaikki Richardsin kuvat sosiaalisesta mediastaan.

Richardsin Instagram-sivun perusteella myös televisiotähti on poistanut kaikki viimeisimmät kuvansa Waden kanssa, Page Six raportoi. Heidän välillään levisi romanssihuhuja koko viime vuoden ajan, kun Richards muutti erilleen aviomiehestään Mauricio Umanskysta. Kyseessä on kuitenkin toistaiseksi pelkkä asumusero.

Umansky on esiintynyt Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tanssiparinsa Emma Slaterin kanssa. Heidät nähtiin vuodenvaihteen tienoilla läheisissä tunnelmissa myös kuvausten ulkopuolella. Umansky ja Richards ovat olleet naimisissa 27 vuotta ja he kertoivat viime vuonna, että ovat valmiita tekemään töitä sen eteen, että liitto tulisi vielä toimimaan.