Hyvinvointivalmentaja esitteli treenattua vartaloaan – sitten toinen kuva paljasti todellisuuden

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media luo todistetusti ulkonäköpaineita etenkin nuorille ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Jatkuva vertailu ei ole kenellekään hyväksi, minkä vuoksi moni suosittu Instagram-käyttäjä onkin painottanut kanavansa vain realistisen sisällön näyttämiseen.

Sometähti ja hyvinvointivalmentaja Lucy Kent haluaa omalla tilillään edustaa terveellisiä elämäntapoja ja minäkuvaa. Hänen mielestään omaa syömistään ei ole hyvä rajoittaa liian niukoilla ja tarkoilla dieeteillä vaan naisen mukaan hyvinvoinnissa on kyse tasapainosta.

Nyt Lucy Kent on julkaissut hyvin havainnollistavan kuvaparin, jossa nainen nähdään treenivaatteet yllään. Toisessa kuvassa hän poseeraa ja jännittää käsilihaksiaan. Toisessa kuvassa nainen on täysin rentoja ja haluaa osoittaa, että täysin samalla hetkellä vartalo voi näyttää hyvin erilaisilta riippuen siitä poseeraako, jännittääkö lihaksia, onko tietyssä valaistuksessa ja puristavatko vaatteet.