James Corden teki elämäntapamuutoksen – on nyt aivan uudenlaisessa koukussa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen koomikko James Corden toimi yhdysvaltalaisen The Late Late Show -keskusteluohjelman juontajana vuodesta 2015 lähtien. Tähti päättää juontamistyönsä kuitenkin viime vuonna koska hän halusi keskittyä perheeseensä ja lapsiinsa. Corden aloitti hetki sitten oman This Life of Mine… with James Corden -nimisen podcastin.

Tällä hetkellä James Corden keskittyy terveyteensä ja on tehnyt elämäntapamuutoksen. 45-vuotias mies on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että tällä hetkellä hän kerää askeleita. Mies kertoi, että hän on lähes pakkomielteinen sen suhteen, että päivittäinen askeltavoite täyttyy.

10.000 päivittäisen askeleen lisäksi James Corden kiinnittää huomiota riittävään lepoon ja nukkumiseen. Hän on vähentänyt myös alkoholin juomista, koska hän ei pidä sen seurauksista seuraavana päivänä. Jokaisen juoman kohdalla Corden kertoo nykyään miettivänsä sitä kuinka monta tuntia huomisesta hän haluaa heittää hukkaan.