Käärijä ja Erika Vikman julkaisevat yhteiskappaleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi omintakeisesta tyylistään tunnettua suomalaista suosikkiartistia yhdistää voimansa. Käärijä ja Erika julkaisevat yhteiskappaleen perjantaina 7. helmikuuta. Kappaleen nimi on Ruoska. Artistit ovat vihjanneet yhteistyöstä jo jonkin aikaa sosiaalisessa mediassa.

– Kaksi kreisiä persoonaa kun lyödään yhteen, niin lopputulos on jotain älytöntä ja sen kuulee Ruoskasta. Toivottavasti ihmiset saavat tästä kopin ja vaikkei saisikaan, niin minä olen todella ylpeä tästä teoksesta, Käärijä kertoo tiedotteessa.

– On suuri kunnia julkaista yhteisbiisi Suomen kreiseimmän ja kuumimman miesartistin kanssa. Elämä on kuin ruoska, joka ajaa meidät hulluksi mutta samalla saa meidät rakastamaan itseään. Tulee ruoskaa, kipu kiihottaa, Vikman hehkuttaa.

Kappaleesta julkaistaan myöhemmin myös Viivi Huuskan ohjaama musiikkivideo. Käärijä ja Erika Vikman esiintyvät yhdessä Uuden Musiikin Kilpailun finaalilähetyksessä Nokia Arenalla lauantaina 10. helmikuuta. Molemmat artistit tekivät läpimurtonsa Suomessa juurikin UMK:n lavalla.