Sofia Vergara esitteli upeaa kotiaan – oma alastonkuva vaatekomerossa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähdet Sofia Vergara ja Joe Manganiello erosivat viime vuonna kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen. Vielä yhdessä ollessaan Vergara osti heille uuden kodin, joka maksoi tähdelle 26 miljoonaa dollaria. Nainen teetti kartanoon paljon muutostöitä ja remontteja, joista rakennusliike Reside Custom Homes vaatii nyt oikeusteitse naista maksamaan yli 1,7 miljoonaa dollaria.

Nyt Sofia Vergara esittelee kaunista kotiaan uudella Architectural Digest -kanavan YouTube-videolla. Vergara esittelee talon joka kulmauksen ja päästää kamerat kuvaamaan myös hänen pukuhuoneeseensa ja vaatekomeroon, jossa hänellä on esillä kehystettynä kymmeniä vuosia sitten otettu alastonkuva naisesta itsestään.

Los Angelesissa sijaitseva koti on sisustettu hyvin näyttävästi ja romanttisesti. Kodissa nähdään paljon raikkaita vaaleita sävyjä, joita on korostettu pienillä turkooseilla, sinisillä ja mustilla yksityiskohdilla. Kartanossa on myös upea piha, jossa on kauniita istutuksia ja tilava istuskelualue.