Deadpool & Wolverine -elokuvan traileri julki – Suomen ensi-iltapäivä selvillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Roisi supersankari Deadpool palaa valkokankaalle heinäkuussa. Kolmannessa osassa mukana kuvioissa on Hugh Jackmanin näyttelemä Wolverine, mikä näkyy myös elokuvan nimessä. Deadpool & Wolverine -elokuvassa Deadpool tempaistaan Marvelin multiversumiin.

Ryan Reynoldsin esittämä hahmon vihjataan laittavan Wolverinen kanssa koko Marvel-maailman historian uusiksi. Esimakua elokuvasta saadaan Super Bowlin yhteydessä julkaistussa ensimmäisessä teaser-trailerissa.

Shawn Levyn ohjaamassa Deadpool & Wolverine -elokuvassa on huhuttu olevan mukana liuta sekä sarjakuvien sivuilta että aikaisemmista Marvel-filmatisoinneista tuttuja hahmoja. Toimintakomedia saa Suomessa ensi-iltansa jo paria päivää ennen Pohjois-Amerikkaa. Yhdysvalloissa 26. heinäkuuta ilmestyvä elokuva nimittäin nähdään Suomessa jo keskiviikkona 24. heinäkuuta.