Helsinkiin avataan yllättävä viihderavintola – sisältää minigolfradan

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsinkiin avataan uusi viihderavintola, jonka konsepti on tuttu Norjasta, Ruotsista ja Tanskasta. Iso Roobertinkadulla sijaitseva Camping yhdistää ravintolan, baarin, yökerhon, minigolfin ja karaoken.

Camping on alun perin norjalainen viihderavintolakonsepti. Sen erikoisuus on 13-väyläinen minigolfrata. Vaikka Camping on ilta- ja yöaikaan aikuisten baari sekä yökerho, pääsevät minigolfia pelaamaan päivisin myös lapsiperheet.

Campingin keittiössä valmistuvaa ruokaa kuvaillaan tiedotteessa street food -tyyliseksi. Ravintolasta löytyy myös karaokehuone ja DJ-vetoinen klubi diskopalloineen. Helsingin Campingin ravintolapäällikkö Kamel Kadry on tullut ravintolayleisölle tutuksi Bar Holidaysta ja The Cockista.

Camping-konseptin on luonut oslolainen Anders Gudmundstuen, joka on ratagolfin moninkertainen Norjan mestari ja EM-hopeamitalisti. Hän sai idean harmitellessaan sitä, että ratagolfkausi jää Pohjolassa niin lyhyeksi. Helsingin Camping avataan 1. maaliskuuta osoitteessa Iso Roobertinkatu 4.