Lidlin punalaputettujen tuotteiden ostaminen muuttuu – asiakkaiden toiveesta

Ruoka · Tim Isokivi

Monissa ruokakaupoissa myydään hävikkiuhan alla olevia tuotteita alennettuun hintaan. Niin myös Lidlissä, jossa niin kutsuttujen punalaputettujen tuotteiden myynti on muuttumassa. Lidlin alennustarra on jatkossa varustettu viivakoodilla. Tuotteesta saa sen lukemalla automaattisesti alennukseen oikeuttavan hinnan.

– Asiakkaamme ovat kovasti toivoneet, että myös nämä tuotteet voisi maksaa kätevästi pikakassalla. Onkin mahtavaa, että näiden tuotteiden ostaminen nyt helpottuu, kertoo tiedotteessa Lidlin myynnin ja tavaranhallinnan johtaja Akseli Mäkisalo.

Jatkossa tuotteen voi siis ostaa myös pikakassalta. Lidlissä tuotteisiin lisätään -30% prosentin aletarra parasta ennen -päivämäärän lähestyessä. Viimeisen käyttöpäivän lähestyessä tuoretuotteet saavat vihreän -50% tarran. Kauppaketjun mukaan erityisesen suosittuja aletuotteita ovat tuoreliha- ja kanatuotteet.