Hurja video panimosta: Voimakas olutsuihku lennätti työntekijän lattialle

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Panimoilla on käytössään valtavia fermentoreja, joissa valmisteilla olevat juomat käyvät. Suurikokoisia säiliöitä käsitellessä saa olla tarkkana, kuten eräässä yhdysvaltalaisessa panimossa ikuistettu viraalivideo osoittaa.

Minnesotan osavaltiossa sijaitsevan Back Channel Brewingin työntekijä oli suorittamassa 23. tammikuuta rutiininomaista toimenpidettä, kun tapahtui jotain yllättävää. Tankista alkoi suihkuamaan olutta valtavalla voimalla suoraan häntä kohti. Virtaus oli niin vahva, että työntekijä lensi selälleen lattialle.

CBS-uutissivuston mukaan työntekijä selvisi odottamattomasta onnettomuudesta ehjin nahoin. Valvontakameran taltioimasta videosta tuli viraalihitti, joka on kerännyt Back Channel -panimon Instagram-tilillä kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Koomisen ironisena yksityiskohtana säiliö sisälsi IPA-tyylistä Blow Back, eli takaisku-nimistä olutta.