Taylor Swift julkaisee uuden albumin – alusvaatteissa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Taylor Swift rikkoi taannoin uuden ennätyksen kun hänen Taylor Swift: The Eras Tour nousi kaikkien aikojen tuottoisimmaksi konserttielokuvaksi ja -dokumentiksi. Fanit ovat ottaneet huomioon viime aikoina myös toisenlaisen kiertueen, sillä Taylor Swift näyttää ahkerasti seuraavan poikaystävänsä pelejä kaupungista toiseen.

Nyt Taylor Swift on kertonut uutisia liittyen hänen musiikkiinsa. Nainen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka yhteydessä hän on kertonut tulevasta albumistaan. The Tortured Poets Department -niminen albumi julkaistaan 19. huhtikuuta.

Taylor Swift julkaisi fanien nähtäväksi jo tulevan albumin kansikuvan. Kuvassa tähti makoilee sängyllä valkoisissa lakanoissa. Artistilla on yllään musta läpikuultava aluspaita ja mustat korkeavyötäröiset pikkuhousut.