Janni Hussi kyyneleet silmissä MM-rallissa – upeasti kuudes sija ja WRC-piste kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monialaosaaja ja julkkiskaunotar Janni Hussi tekee nykyisin Sointu Borgin kanssa Sana on vapaa -podcastia ja jakaa usein kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa. Vauhdikkaan fitness-kaunottaren aikaa kuluu myös rallikilpailuissa kartturin paikalla. Ajoittain Janni ehtii myös hieman juhlia. Nyt Hussi on kuitenkin painanut Lauri Joonan kartturina töitä länsinaapurissa.

Janni Hussi osallistui nyt Ruotsissa uransa ensimmäiseen MM-ralliinsa, ja sijoitus oli upeasti kuudes, mikä tarkoittaa myös aivan oikeaa WRC-pistettä. Hussin sosiaalisessa mediassa julkaiseman upeassa kuvakoosteessa nähdään miten parivaljakon auto kiitää ilmassa ja miten Jannille tulivat kyyneleet silmiin upeasti onnistuneen kisan jälkeen.

– Eka MM-ralli vedetty ja maalissa ollaan! Sijoitus 6. ja saatiin myös WRC piste. Tuntuu että kauhealla pieteetillä just vasta kotona valmistauduin koitokseen ja nyt se on silmiä räpäyttämällä ohi. En muista koska ois jännittäny viimeks näin paljon, josko koskaan, kun ennen ensimmäistä vetoa. Suoraan sanoen en ollu ihan varma mistä päästä tulee ja mitä. Onneksi pahin jännitys purkautui heti kun homma saatiin käyntiin. Muutama nuotti ulos suusta ja olo tuntui taas kun ois kotona ollut, Janni Hussi kirjoittaa.

– Paljon pystyis kertomaan tarinaa ja spekulointia, mut nyt haluun keskittyä nauttimaan tästä fiiliksestä. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus. Maalissa ei onnenkyyneleiltä vältytty. Niin paljon oon saanut kuulla, et tästä ei tuu yhtään mitään ja on ootettu vesi kielellä virheitä ja mun epäonnistumista. Guess what, MM-piste taskussa tuntuu aika hyvältä atm, Hussi jatkoi.