Mandy Rose paljasti rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Amanda Rose Saccomanno, artistinimeltään Mandy Rose, on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä. Nykyisin hän niittää suosiota myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Mandy on esitellyt rantakuntonsa sosiaalisen median seuraajilleen erittäin näyttävästi, sillä hän poseeraa kuvissaan huvijahdin kannella turkoosit biksut yllään. Lienee selvää, että ulkoisella olemuksella on myös merkitystä hänen WWE-uransa kannalta.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin, mutta sittemmin hänet pestattiin takaisin. Mandy Rosella on nyt jo yli 3,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.