Honey Boo Boo raskaana? Perheen kaikki naiset teiniäitejä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täältä tulee Honey Boo Boo oli yli kymmenen vuotta sitten televisiossa esitetty realityohjelma, jossa seurattiin periamerikkalaisen perheen elämää. Pääosassa ollut Alana Thompson kiersi tällöin lapsille tarkoitettuja missikilpailuja Yhdysvalloissa. Nyt perhe pelkää, että 18-vuotias Alana odottaa pian ensimmäistä lastaan.

Perheessä on tapahtunut paljon asioita Honey Boo Boon lapsuutta kuvanneen televisiosarjan jälkeen. Hänen äitinsä June Shannon kävi läpi hurjan muodonmuutoksen, mutta retkahti huumeisiin ja menetti lastensa huoltajuuden. Lisäksi Alanan sisko Anna ”Chickadee” Cardwell menehtyi syöpään ainoastaan 29-vuotiaana.

Alanan perhe toivoo, että lukiosta valmistunut teini kävisi ensin koulunsa loppuun ennen kuin tekisi lapsia. Perheen kaikki naiset ovat näet saaneet esikoisensa teini-ikäisenä. He haluaisivat, että Alana matkustelisi ja näkisi eri osavaltioita, eläisi nuoren elämää, eikä jäisi kotiin pienten lasten kanssa kuten hänen äitinsä ja siskonsa ovat tehneet. Viimeisin perheestä kertova realityohjelman jakso Mama June: Family Crisis -sarjassa nosti huhumyllyn Alanan mahdollisesta raskaudesta.

– Haluan käydä collegen loppuun, ennen kuin edes harkitsen lasten tekemistä, Alana oikoi huhuja Tiktokissaan ja vakuutti, että hän ei ole raskaana.

https://www.tiktok.com/@lanaaaaaa.0/photo/7335657615885716778