Sofia Belorf otti aurinkoa Dubaissa – selfie kertoo olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikisoista aikoinaan julkisuuteen ponnistanut Sofia Belorf, entinen Sofia Ruusila, niittää nykyisin suosiota sosiaalisen median tähtenä. Syy suosioon löytyy erityisesti hänen kuumista lomakuvistaan, joita Sofia jakaa varsin usein seuraajiensa iloksi.

Nyt somekaunotar on paistatellut päiväänsä Dubaissa, jossa hän on viime aikoina lomaillut. Biksuissa aurinkoa uima-altaalla ottava Sofia viittaa päivityksessään suljetun puhelimen olevan luksusta, mutta ei toki jättänyt ottamatta kuvia someen.

33-vuotias Sofia Belorf vaikuttaa tänä vuonna hieman vähentäneen sosiaalisen median päivityksiään, sillä hän on pyrkinyt panostamaan somen sijaan tosielämään. Sofia uskoo iän vaikuttavan siihen, että nauttii elämästään myös ilman julkisuutta.