Koirille tehtiin omat kurkistusreiät aitaan – voivat tiirailla kotiin palaavaa omistajaa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimet seuraavat mielellään kotinsa ulkopuolista maailmanmenoa. Se voi kuitenkin olla haastavaa esimerkiksi kotia ympäröivän aidan vuoksi. Eräs amerikkalaispariskunta keksi hauskan ratkaisun ongelmaan.

Erin Joycen Billie ja Seymor -nimiset koirat löysivät kotia ympäröivästä aidasta reiän. Koirat innostuivat asiasta, sillä ne pystyivät vakoilemaan sen kautta aidan ulkopuolista maailmaa. Erityisesti Billietä ja Seymoria kiinnosti Erinin paluu kotiin töistä.

Erinin puoliso Dean keksi lopulta idean helpottaa koirien puuhia. Hän porasi aitaan lisää reikiä, joiden ansiosta naapuruston tiiraileminen helpottui. Koirilla on nykyään jopa omat reiät kuonoilleen.

– Billie ja Seymor ovat parhaita ystäviäni ja rakastan niitä. En tiedä mitä tekisin, jos en näkisi koirien iloisia naamoja tervehtimässä minua aina kun palaan kotiin, Joyce kuvaili The Dodo -sivustolle.