Erikoinen vessa teki lähikaupasta turistikohteen – muuttuu napista discoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lähikauppojen vessoissa vierailevia voi kohdata Yhdysvaltain Kentuckyssä erikoinen yllätys. Wc-tilat muuttuvat napin painaluksella discoksi. Ominaisuus on tehnyt lähikaupoista turistikohteita. Kuuden HOP Shop -kaupan wc-tiloista löytyy nappi, jossa lukee ”do not push this button”, eli älä paina tätä nappia.

Mikäli nappia kuitenkin päätyy painamaan, seuraa melkoinen yllätys. Vessan täyttävät värikkäät valot sekä musiikki ja discopallo alkaa pyörimään katossa. Fox 56 -uutiskanavan mukaan discovessoista on tullut iso vetonaula HOP Shop -kauppaketjulle. Monien asiakkaiden kerrotaan vierailevan liikkeissä päästäkseen kokemaan erikoisen wc-elämäyksen. Ketjun tarkoituksena onkin avata lisää discovessoja HOP Shop -liikkeisiin.

– Meillä kävi 60-vuotias nainen. Asiakas tuli ulos vessasta ja kertoi kyseessä olleen hänen elämänsä paras päivä, Waltonin Hop Shop -myymälän johtaja kuvaili.