Adele joutuu jäämään tauolle – ääni ei kestänyt riittävästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Adele on äänenkäyttökiellossa. Syynä ovat vaikeudet saavuttaa ylänuotteja konsertin aikana Las Vegasin kiertueellaan. Hän on joutunut käyttämään lauluääntään väärällä tavalla ja vertaa itseään Pieni merenneito -elokuvien merinoita Ursulaan.

– Olen varma, että kuulette sen puheestani ja lauluäänestäni. Tyttönne on väsynyt. En nukkunut kovin hyvin. Rinnastani tuli ulos Ursula tänä iltana. Rintani on tulessa, joten menen äänenkäyttökieltoon tämän esityksen jälkeen, 35-vuotias supertähti kertoi Weekends With Adele -konsertissaan Caesars Palacen lavalla The Standardin mukaan.

Adele paljasti taannoin toisen urapolun, jonka hän olisi valinnut, mikäli hän ei olisi saavuttanut mainetta laulajana teini-iässä. Adele olisi halunnut olla englannin kielen opettaja. Nainen on kertonut, että kun hänen pesti Las Vegasissa päättyy, hän harkitsee englanninkielisen kirjallisuuden tutkinnon suorittamista. Hän tienaa miljoona puntaa yhdeltä esiintymiseltä ja viettää arkipäivät perheensä kanssa kotona.