Courtney Stodden suuntasi uimaan yöllä – kohutut kurvit pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten tuolloin vasta 16-vuotias Courtney Stodden avioitui 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Elettiin vuotta 2011 ja tapauksesta syntyi kansainvälinen kohu. Sittemmin Stodden on noussut sosiaalisen median tähdeksi ja esittelee elämäänsä aktiivisesti somekuvissaan.

Nyt Stodden on julkaissut kuvan, jossa hän on menossa uimaan. Eikä mihin tahansa aikaan, vaan ainakin hänen itsensä mukaan yöllä. Yölliset uinnit ovatkin varmasti mukavia. Tällä kertaa Stodenin yllä olivat biksut.

29-vuotias Courtney Stodden erosi kihlatustaan Chris Shengistä heinäkuussa. Aiempi liitto Doug Hutchisonin kanssa johti lopulta seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja väkivaltaan. Stodden sairastui avioliiton solmimisen jälkeen mielenterveysongelmiin, päihteiden väärinkäyttöön ja syömishäiriöihin.