Floridalainen mies varasti lentokoneen – matka tyssäsi lyhyeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridalaisen miehen yritys varastaa lentokone omaan käyttöön tyssäsi lyhyeen. Hän päätyi törmäämään koneella katulamppuun ja joutui myöhemmin pidätetyksi teostaan. Poliisi hälytettiin Fort Myersissä sijaitsevalle lentokentälle, kun työntekijät löysivät kiitoradan vierestä vaurioituneen lentokoneen.

Lentokone oli tyhjä, mutta sen ovi oli jätetty auki. Koneen ohjaamossa lojui lentäjän käsikirja. News-Press-lehden mukaan työntekijät löysivät lentokenttää ympäröivän aidan toiselta puolelta myös lippaalla rynnäkkökiväärin, luodeilla varustettuja lippaita ja luotiliivin. Poliisi alkoi tutkimaan lentokentän valvontakameroiden kuvaamaa materiaalia.

Lentokoneen luvattomasti käyttöön ottanut henkilö tunnistettiin 43-vuotiaaksi paikalliseksi Bruce Plummeriksi. Kotietsinnässä miehen kotoa löydettiin lisää hänet tapaukseen yhdistäneitä todisteita. Häntä syytetään muun muassa aseellisesta varkaudesta.