Kelly Osbourne sai tahtonsa läpi – lapsen nimi vaihdetaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osbournen rockdynastian 39-vuotias jälkeläinen, Kelly Osbourne, sai noin vuosi sitten lapsen hänen kumppaninsa, Slipknot-tähti Sid Wilsonin, kanssa. Vauvan syntymän jälkeen Kellyn äiti Sharon paljasti medialle, että pojan nimeksi tuli Sydney, mikä sai lapsen yksityisyydestä kiinni pitäneen Kellyn tuohtumaan.

Kelly Osbourne ja Sid Wilson joutuivat pitkään pohtimaan lapsen sukunimeä ja pariskunnalla oli asiasta iso riita. Sid Wilson halusi pojalle vain yhden sukunimen, joka on hänen sukunimensä. Kelly Osbourne olisi halunnut pojalle kaksiosaisen sukunimen. Lopulta Osbourne antoi periksi ja lapsi sai nimekseen Sidney George Wilson.

Pariskunnan välille jäi kuitenkin asiasta eripuraa eikä Kelly Osbourne päässyt päätöksestä yli. Kelly Osbourne ja Sid Wilson kävivät People-sivuston mukaan asian tiimoilta myös pariterapiassa, jonka jälkeen Sid Wilson on Kelly Osbournen mukaan tullut toisiin ajatuksiin ja nähnyt hänen puolensa asiasta. Lapsen sukunimi tullaan muuttamaan sellaiseksi, että siinä on sekä Wilsonin että Osbournen sukunimet.