Temptation Island Suomi -parin onni rakoilee: ”Tää ei v*ttu oo todellista”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu noin kolmekymppinen pariskunta Vilma Karjalainen ja Juuso Lehmusvyöry ovat parisuhdeskandaalin keskellä. Kahden lapsen vanhemmat ovat eroamassa. Vuonna 2017 ja 2019 Temptation Island Suomi -ohjelmaan osallistuneet Juuso ja Vilma ovat eronneet.

Myös Gossip Mom -sarjassa esiintynyt Vilma kertoo erosta julkisesti sosiaalisessa mediassa. Hän ei kuitenkaan paljasta tarkemmin eron syytä.

– Olemme eronneet Juuson kanssa. Juuso on asunut muualla jo jonkin aikaa. Voitte lopettaa turhat spekuloinnit ja juorut. Jotain traumaattista tapahtui, käsittelen tätä parhaani mukaan, hän kertoo ja lisää myöhemmin käyttäytyneensä väärin.

Juuso omasta puolestaan on julkaissut Youtube-videon, jolla hän avaa tunteitaan kameralle. Hän on kertomansa mukaan nähnyt Redditin kautta lastensa äidin, Vilman, edesottamuksia. Miehen mukaan asiaan liittyy uskottomuutta.

– Ensin mennyt pettämään ja sen jälkeen someen ilmoittanut jättävänsä…, Juuso harmittelee.

– Tää ei v*ttu oo todellista. Tää on jotain pahaa unta tai jotain. En mä tiedä mitä helvettiä täällä tapahtuu.

Staran saamien tietojen mukaan Vilma on julkaissut eroilmoituksensa jälkeen lyhyitä livepätkiä Instagramiin. Videoilla ei ole näkynyt mustaa ruutua kummempaa, mutta taustalta on kuulunut seksuaaliseen kanssakäymiseen viittaavia ääniä.