Amerikkalaisnaisella valtava kieli – ympärysmitta peräti 13 senttiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jenny DuVanderia voisi kuvailla kirjaimellisesti kielinaiseksi. Yhdysvalloissa Portlandin osavaltiossa asuvan naisen kieli on niin suuri, että hän on rikkonut sen ansiosta maailmanennätyksen. DuVanderin kielen ympärysmitaksi on mitattu 13,25 senttiä.

Guinnessin ennätystenkirja julisti kyseessä olevan ympärysmitaltaan maailman suurin naisen kieli. Ympärysmitta on samaa luokkaa kuin virvoitusjuomatölkillä. DuVander kertoo aina tienneensä, että hänellä on epätavallisen suuri kieli. Taannoin hän alkoi epäillä sen olevan jopa ennätyksellisen kokoinen.

Hän kääntyi hammaslääkärin puoleen selvittääkseen asian. Hammaslääkäri mittasi kielen ympärysmitan hammaslangan avulla. Hän kiertsi hammaslangan DuVanderiin kielen ympärille ja mittasi sen perusteella ympärysmitan suuruuden.