Emily Ratajkowskin sänkykuvissa vilautusvaara – iltapuvussa riittää paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien A-sarjaan lukeutuva amerikkalainen Emily Ratajkowski alkoi viime syksynä tapailemaan Eric Andréasta erottuaan näyttelijänä ja koomikkona tunnettua Stéphane Bakia. Nainen vietti loppuvuonna tiiviisti aikaa ranskalaisen komistuksensa kanssa, mutta ilmeisesti suhde on nyt päättynyt.

Tällä kertaa Emily on poseerannut kameran edessä sängyllä piehtaroiden. Yllään hänellä on muhkealla kaula-aukolla varustettu musta iltapuku, joka tarjosi alituisesti vilautusvaaraa ikuistettaviin otoksiin.

Videon jälkeen malli on kokenut saaneensa maineen, jonka mukaan hänen luullaan vihaavan miehiä. Tuoreella TikTok-videollaan Emily Ratajkowski kuitenkin vakuuttaa, että asia ei ole niin. ”Uskon yhä rakkauteen. Miettikää sitä”, 32-vuotias mallikaunotar tokaisee.