Katri julkaisi rintavan somevideon – taustalla vakava viesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television realitytähtenä tunnetuksi tullut Katri Sorsa on nykyisin nimeltään Katri Haapanen. Taannoin suntioksi opiskellut Katri on niittänyt suosiota lähinnä sosiaalisessa mediassa. Siellä hän julkaisee ajoittain rohkeita kuviaan seuraajiensa iloksi.

Nyt Haapanen on julkaissut melko rintavan videon, jonka yhteydessä hänellä on kuitenkin vakavaa asiaa. Taannoin laskettelurinteessä loukkaantunut Katri nimittäin kertoo reaktioistaan loukkaantumiseensa. Hän oli jopa vitsaillut rinteessä, mutta myöhemmin hän pelkäsi aikaisemman masennuksensa voivan palata.

– Pelkäsin, että parannettu masennus uusiutuu ja jonkinnäköinen sisäinen haava ei sittenkään ollut lujasti tikattuna kiinni. Pelkäsin, että elämästä katoaa rytmi. Minulle tuttu ja turvallinen arjen rytmi. Koen vahvasti, että me ihmiset tarvitsemme arjen vakaan pohjan, johon voimme rakentaa jotain pysyvää ja tasapainoista, Katri Haapanen kirjoittaa.

Nyt Haapanen voi kuitenkin jo paremmin ja kuukausi loukkaantumisen jälkeen pelko masennuksesta on väistynyt, kun arki on taas palannut uomiinsa. Katri jopa kertoo sairausloman olleen hänelle vapauttava. Hän lupaa kertoa asiasta myöhemmin lisää.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Sittemmin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.